Menu
Понеделник, 17 Юли 2017 12:53

Смолянчани отбелязват тържествено 180-годишнината от рождението на Левски

Написана от

Смолянчани отбелязват тържествено 180-годишнината от рождението на Левски

Смолянчани отбелязват тържествено 180-годишнината от рождението на Васил Левски. На 18 юли в ППМГ „Васил Левски” в кв. Райково от 10,30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника на Дякона.

В читалище „Кирил Маджаров” в кв. Устово  се проведе тържествено събрание- концерт. Доц. Христо Гиневски говори за живота,  делото и безсмъртието на Апостола на свободата. Смолянчани се поклониха  пред Паметника на борците за свобода и паметната плоча на Илия Белковски –съратник на Левски.. В тържеството взеха участие зам.-областният управител Адриян Петров, председателят на Общинския съвет инж.Димитър Кръстанов, съветници, директорът на дирекция „ХСД” в община Смолян Валентина Василева  и граждани.

Организаторите на тържествата са  община Смолян, Общински комитет

„В.Левски”, читалище „Кирил Маджаров” – кв.Устово и ППМГ„В. Левски” –кв.Райково.

Пресцентър на община Смолян


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!