Menu
Вторник, 20 Ноември 2018 22:23

Смолянчани просълзиха фотографа Сашо Сарандалиев

Публикувана от Прочетена 3732 пъти
Сашо Сарандалиев Сашо Сарандалиев

Чудно, но факт!

Усмихнатият.  Ведрият. Енергичният. Буйният. Стабилният Сашо Сарандалиев се просълзи при откриване на изложбата  за 60-ия му ЧРД. Смутен, сякаш на изпит.

Пълна зала. Родопска песен. Гайда. Поздравителни адреси. Топли и силни думи.

Определения неочаквани… Които го смутиха.  Защото е скромен. Работар. Раздаващ се на делото. Непомнещ умора. Помагач на всеки.

Работила съм с него и знам.

Незаменим и щедър  учител на младите. Човек, който не се жали за обществото. Силен в творчеството си.

P1090663.JPG

Изложба в  зала „Петър Стайков” на Клуба на дейците на културата в Смолян. Подредени с вкус 120 фотоса, по две снимки на година. Не, той има хиляди, от които е избрал само тези, които го характеризират многостранно като търсеща личност – от красотата и  силата на природата до дълбочината на човешкото сърце, изразена на лицето.

P1090706.JPG

Журналист-фотограф. Учител на младите. Председател на Фотоклуб „Орфей”, организатор на пленери, изложби, различни издания, автор на албуми, кореспондент с видео и фото на БТА.

Сашо Сарандалиев…

Да са му честити годините!

И творчеството му!

Росица Примовска,

която си позволи да снима с аматьорските си възможности големия фотограф

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!