Menu
Вторник, 15 Януари 2019 15:25

Смолянска фирма дари шкаф и одеяла на Отделението по неонатология в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“

Публикувана от Прочетена 1094 пъти

Смолянската мебелна фирма „Бор-95“ ООД направи дарение на Отделението по неонатология в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД.  Оборудването е на стойност 400 лева и включва шкаф и 10 одеяла за новородени.

 „Имахме нужда от шкаф, където да съхраняваме медицинските консумативи – кислородни палатки, инфузионни помпи, шлангове на дихателни апарати и др.“, каза началникът на отделението д-р Хризантема Георгиева. 

Днес в смолянската болница пристигна и дарение от Pampers. С помощта на Фондация „Нашите недоносени деца“ и Procter & Gamble за Отделението по неонатология са доставени пелени за най-малките дечица на стойност 415 евро.

 „От мое име и от името на ръководството на болницата благодаря на дарителите. Пожелавам им здраве, щастие и много успехи“, каза д-р Хризантема Георгиева.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!