Menu
Понеделник, 21 Май 2018 18:18

Смолянски бойци на върха в държавата по джу – джицу

Публикувана от Прочетена 2325 пъти

За времето от 19.05 до 20.05.2018г. в град Ловеч се преведе отворено държавно първенство по джу – джицу за състезатели на Българска Джу – джицу Федерация. В състезанието взеха участие повече от 300 състезатели от цялата страна. БУДОКА – СМОЛЯН взе участие в турнира с общо 4 състезателя, като в резултат завоюва общо пет медала.

В дисциплина файтинг златото грабна Димитър Димитров, който се състезава в най – тежката категория. Димитров се състезава и в дисциплините специална самозащита и бразилско джу – джицу, като в резултат спечели общо три медала за СК“БУДОКА – България“. Медали за клуба спечелиха още Емил Ковачев, Йоан – Асен Тодоров и Калоян Дарджиков.

Състезанието се организира от Българска джу – джицу федерация и Българска федерация по полицейска лична защита, като мероприятието се провежда ежегодно с цел подбор на състав за националния отбор по джу – джицу на България. Нивото е изключително високо, а участието на всеки уважаван боен клуб в това състезание е въпрос на чест, коментира Председателя на СК“БУДОКА – СМОЛЯН“ сенсей Емил Ковачев.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!