Смолянските културни институции затворени за посетители заради коронавируса

град Смолян

Смолянският Архив затваря Читалнята до края на седмицата, заради усложнената епидемиологична обстановка в страната. В съобщението от Държавен Архив Смолян се казва цитирам: „ Уважаеми читатели,  от 9 март (понеделник) до 13 март (петък) 2020 г., включително, се преустановява работата на читалните на държавните архиви. Справки ще се извършват чрез електронните услуги, посредством административната интернет страница на Държавна агенция „Архиви”.

От Планетариума в Смолян информираха, че няма да работи с посетители в периода 9 – 11 март 2020 г., предвид усложнената епидемиологична обстановка в страната и в изпълнение на решение на Министерския съвет, от 08.03.2020 г. за забрана на всички културни и други мероприятия на закрито. Възможно е този срок да бъде продължен, за което своевременно ще Ви уведомим, казаха от звездната институция.

РДТ „Николай Хайтов“ също преустановява провеждането на представления до второ нареждане. „Тези от вас, които са закупили билети за представления, концерти или други културни прояви от нашата месечна програма, могат за презаверят или да върнат билетите на касата на РДТ „Николай Хайтов” – Смолян“, казват от там.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре