Menu
Четвъртък, 20 Юни 2019 18:27

Спални чувалчета за новородени получи МБАЛ "Д-р Братан Шукеров"

Публикувана от Прочетена 1010 пъти
Спални чувалчета за новородени получи Неонатологично отделение в МБАЛ "Д-р Братан Шукеров" АД - Смолян. 30-те чувалчета са дарение от българската фирма "Angel baby" и е част от кампанията на дружеството "Чувалче с кауза", съобщи началникът на отделението д-р Хризантема Георгиева. От фирмата-производител са обявили, че за всяко закупено чувалче ще дари още едно на родилните отделения в България.

Дарението е от Десислава Янкова - управител на "Ейнджъл бейби" ООД, гр. София. Иновативните чувалчета достигат до болницата благодарение на успешното сътрудничество между майки от Смолян, които са посланици на каузата и фирмата-производител. Новите чувалчета са безопасна алтернатива на завивките, като освен удобство, гарантират правилна и равномерна температура на тялото на детето.

Ръководството на МБАЛ "Д-р Братан Шукеров" и екипът на Неонатологичното отделение благодарят на дарителите, като им пожелава крепко здраве, успехи и благоденствие!
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!