Menu
Събота, 27 Януари 2018 10:09

Спектакълът „Жертвата” ни пренесе в тайнствен и динамичен свят, който настъпва и у нас

Публикувана от Прочетена 1089 пъти

Премиерата на спектакъла „Жертвата”, състояла се на 26 януари в РДТ – Смолян наруши спокойното ни битуване и ни пренесе в тайнствения свят на Ню Йорк.За наша изненада, се докоснахме до психологически пластове на човешката душа, които объркаха представата ни за извечните стойности.

Героите сякаш преобърнаха  ценностния ни ориентир за добро и зло, за щастие и нещастие, за вярност и измама. Не знам другите как възприеха спектакъла, но аз лично се разделих с разбирането за установените поведенчески норми и започнах да мисля в други посоки.

С една дума, постановката е дълбока, интересна и поставя въпроси пред личността и обществото. Според мен, и смолянчани можем да кажем, че светът не е същият. Той е динамичен и промяната му е осезателна и се усеща дори в малкия град. А и актьорите ни заплениха с талантливата игра.

В ролите се въплътиха: Елена Петрова, Ники Сотиров и Румен Бечев.Режисьор на спектакъла е Бойко Илиев, а творбата е на Марио Фрати.

Сийка КЕТЕВА

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!