Menu
Неделя, 19 Май 2019 14:09

Спортен празник под надслов „Заедно срещу насилието проведоха в училище” в ОУ „П.Р.Славейков” - село Средногорци

Публикувана от Прочетена 5825 пъти
Вчера в ОУ „П.Р.Славейков” с. Средногорци се проведе спортен празник под надслов „Заедно срещу насилието в училище”, със съдействието на община Мадан /МКБППМН/. Всички заедно казаха: „Не на насилието! Да бъдем приятели! Нека доброто започне от нас!”. В спортната програма бяха включени различни дисциплини, като в част от тях взеха участие и децата от ДГ „Щурче” с.Средногорци. Проведе се и приятелска среща по футбол между отборите на ОУ „П.Р.Славейков” с.Средногорци и СУ „Св.Св.Кирил и Методий” с. Върбина.
За проявения висок спортен дух децата получиха грамоти и много предметни награди от името на Кмета на община Мадан. За всички участници в спортния празник бяха осигурени и лакомства от спонсори.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!