Menu
Сряда, 04 Април 2018 14:00

Среща-разговор с Мадлен Алгафари в читалище „Кирил Маджаров-1866” гр Смолян

Публикувана от Прочетена 1696 пъти

Интересна беше срещата с чаровната психотерапевтка и писателка Мадлен Алгафари, която се състоя в петък - 30 март в читалището. Поводът за тази среща бе издаването на новата ѝ - 11-та по ред книга „Пътят на сърцето”.
Библиотекарката Йорданка Червенакова откри вечерта, като представи накратко авторката. В пълната зала, озвучена с приятна музика Мадлен Алгафари много увлекателно говорѝ за своето пътуване по Камино де Сантяго - древна поклонническа мрежа от пътища, крайната точка на които е катедралата в Сантяго де Компостела в Испания.

Това са близо 800 км, които пътешествениците трябва да извървят пеша.Именно това пътуване я подтиква да напише споменатата книга.
Психоложката разказа за написването и на предишните си книги, чете свои стихове, отговаряше на въпроси на публиката.
Накрая много от присъстващите имаха възможност да си закупят от нейните книги с автограф лично от авторката.

Светла Гергьовска
организатор дейности

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!