Menu
Вторник, 13 Март 2018 19:12

СТАРТИРА ПОДПИСКА ЗА РАЗВАЛЯНЕ СДЕЛКАТА ЗА "ЧЕЗ БЪЛГАРИЯ" В СМОЛЯН ОБЛАСТ

Публикувана от Прочетена 1596 пъти

Областният съвет на БСП-Смолян на свое заседание от 12 март 2018г. даде старт на събирането на подписи против скандалната сделка и на територията на десетте си общини като израз на обществените нагласи срещу корупцията на високите етажи в държавната власт, срещу реализирането на сделката в затъмнение за българските гражданите при какви условия се извършва и кои са истинските собственици на фирмата-купувач.

В резултат от събраната подписка, лидерът на БСП Корнелия Нинова ще внесе колективен иск в съда с мотив, че държавата не е добър стопанин. Сделка от такъв мащаб засяга пряко множество български граждани и следва да се реализира само при ясни правила и в пазарни условия.

Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да го направи в областните и общински съвети на БСП- Смолян. Каузата e национална!

ОблС на БСП –Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!