Menu
Вторник, 19 Февруари 2019 09:44

Стихове и песни за виното и любовта

Публикувана от Прочетена 742 пъти

Вечер, посветена на Св. Трифон Зарезан и на Св. Валентин в НЧ „Кирил Маджаров-1866”, Смолян 

С музикално-поетична вечер „Песен, вино и любов” в читалището на кв. Устово посрещнаха двойния празник – Трифон Зарезан и Св. Валентин. На чаша вино присъстващите в камерната зала се насладиха на прекрасната любовна лирика на поета Евтим Евтимов и на вечните и пленяващи със своята романтика стари градски песни, изпълнени от Вокална група „Еделвайс”.

А малките славейчета от Школата по народно пеене „Китка виена” внесоха приятно разнообразие и показаха, че любовта е една от най-вълнуващите теми в българския фолклор.

DSC02139.JPG

Любовта е най-чистото и свято чувство на света и за нея –  любовта - са изпети най-хубавите песни и са изказани най-хубавите стихове.

Светла Гергьовска

организатор и худ. ръководител на ВГ „Еделвайс”

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!