Стилиян Аврамов: Хората в Родопите не искат много, искат сигурност и прилични доходи

Стилян Аврамов
Заключителната предизборна проява на ПП ЛИДЕР в Смолян беше пресконференция, на която бе отчетена кампанията.
„Постарахме се да обиколим целия регион, направихме срещи в почти всички населени места, с малки изключения. Общото ни впечатление е, че към момента жителите на Смолянска област живеят доста бедно и са отчаяни, почти никъде не срещнахме ентусиазъм или надежда, че предстои промяна към по-добро. Навсякъде хората ни гледаха с отчаяни погледи”, каза водачът на листата на ПП ЛИДЕР в Смолян Стилиян Аврамов. По думите му хората не вярват на политиците, не вярват, че нещо ще се промени в нашата държава, не само в близкото, но и в далечното бъдеще.
Аврамов изрази съжаление, че никоя от политическите партии не е откликнала на апела им да дарят средства за лечението на Светлана Килявкова. „Попитайте, като журналисти, другите партии защо не се включиха в кампанията за Светлето. Всеки можеше да задели от бюджета си и въпросът отдавна да е решен”, категоричен беше Аврамов.  
Относно предизборната кампания водачът на листата на ЛИДЕР заяви, че като цяло нито една партия не е успяла да спечели доверието на хората. „Не знам дали това ще се отрази в ниска избирателна активност. Според мен в неделя ще гласуват по-скоро твърдите партийни ядра и близки и познати на кандидат депутатите. Няма масовост, няма го духа на хората че нещо ще се промени. Пълна апатия, пълно разочарование и тотално обезверени хора, това е моето впечатление от всичките ни срещи”, посочи Стилиян Аврамов.
Според кандидат депутатът от ПП ЛИДЕР Христо Петров хората все още изпитват някакъв страх. Той обаче изрази убеждението си, че социологическите прогнози, които в момента се цитират, ще бъдат съвсем различни в неделя вечерта. „Убеден съм че ЛИДЕР ще бъде в парламента на 100 %”, заяви Петров.  
„Не можем да променим миналото, но ще работим за бъдещето и много вярвам, че можем да променим поне финала, а именно да съживим вече България”, заяви канидат депутатът Елисавета Долапчиева.  
„Хората в Родопите не искат много, искат сигурност и прилични доходи, които да им стигнат за издръжка”, каза водачът на листата Стилиян Аврамов.  Според него следващото правителство ще е експертно и ще се търси максимално широка подкрепа. „Идеологиите в днешно време не са толкова на преден план. Десни партии се държат като леви, леви като десни”, каза още Аврамов. По думите му ПП ЛИДЕР би подкрепила експертно правителство, но при условие, че част от тяхната икономическа програма залегне в управленския мандат. Трябва да има правителство и то трябва да е стабилно”, каза в заключение Стилиян Аврамов.
На заключителната предизборна пресконференция присъстваха още кандидат депутатът Антоанета Пелтекова и общинският председател на ПП ЛИДЕР в Смолян Димитър Трендафилов. 
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре