Понеделник, 11 Ноември 2019

Строителите отбелязаха своя професионален празник и връчиха наградите „Строител на годината“

Публикувана от
"> "Строител" ЕООД
"Строител" ЕООД СНИМКИ - вестник "Строител"
"Строител" ЕООД "Строител" ЕООД СНИМКИ - вестник "Строител"

На 8 ноември (Димитровден по стар стил) 2019г. строителната общност се събра на тържество, организирано от Камара на строителите в България – Областно представителство – Смолян, за да отбележи своя професионален празник. По стара традиция строителите правят равносметка на изминалия строителен сезон и регионалната структура обявява носителите на наградите „Строител на годината“. Този авторитетен приз е не само признание към фирмите с най-сериозни постижения през годината, но и на колегиалното отношение, коректността и партньорския дух. Тази година голямата награда „Строител на годината“ бе връчена на фирма „Томов-Трейд“ ЕООД. 

„ ЕЛ ДЖИ АЙ“ ЕООД

Фирма „Креатив билд“ ООД бе отличена за отбелязан ръст в строителството. Златоградската фирма „ Строител“ ЕООД получи заслужено признание с наградата коректен бизнес партньор, а „ ЕЛ ДЖИ АЙ“ ЕООД бе отличена като млад строител.  „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД бе призната като най-значим работодател в строителството.

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД

Наградите бяха връчени от официалните гости, които уважиха местните дюлгери г-н Недялко Славов – областен управител на Смолянска област, г-н Николай Мелемов – кмет на Община Смолян, г-н Милен Белчев – кмет на Община Баните, инж. Илиян Терзиев – председател на Камара на в България, г-жа Ренета Николова – главен редактор и прокурист на вестник “Строител ”, комисар Симеон Цървуланов  –директор регионална дирекция "ПБЗН"- Смолян.

„Крис-МТ“ ООД

            Всяка година КСБ ОП-Смолян отбелязва годишнините на своите членове. Тази година по повод 20 години от създаването на строителната фирма „Крис-МТ“ ООД получи грамота и плакет, «ВИК-СТРОЙ»ЕООД бе удостоена за своята 15-та годишнина, „ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ“ ЕООД по повод 60 години нейното създаване, „ИНДЖОВСТРОЙ“ ЕООД, които честват 10 – годишнина и СД „СД-ФИЛЕВ-ХАДЖИЙСКИ С-ИЕ“, които отбелязват 25 години успешна строителна дейност. Не на последно място смолянските строители връчиха грамота  „Гласът на родопските строители“ на прокуристът и главен редактор на– г-жа Ренета Николова, с която удостоиха браншовият вестник „Строител“ за техният изключителен професионализъм в медийната, печатна и издателска дейност.

„Креатив билд“ ООД

Председателят на Камара на строителите в България – Областно представителство – Смолян г-н Владимир Кехайов благодари на всички, които присъстваха на това тържествено събитие „Нашият труд превръща хартиените чертежи в модерна инфраструктура, допринасяща за по-добрите условия на живот на всички нас. Нашата професия е призвание. Благодарение на нашето усърдие и умения, опит и неуморен труд, влагайки сърцата си при изпълнението на всеки един проект, ние променяме България. Вярвам, че обединени, с общи цели и идеи, ще успеем да преодолеем трудностите и да запазим славата на родопските майстори. Пожелавам на Вас и семействата Ви преди всичко здраве, силна воля и късмет!“

Камара на строителите в България, Областно представителство-Смолян

Прочетена 7982 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!