Menu
Четвъртък, 06 Юли 2017 20:15

СУ „АнтимI“ отново на II място в Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“

Написана от
СУ „АнтимI“ отново на II място в Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“ снимка: община Златоград
За втора поредна година СУ „Антим I“ Златоград е сред победителите в Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“.
На 29.06.2017 г. в Министерство на здравеопазването бяха наградени финалистите.
Проектът „Здравословна революция - продължението“ на СУ „Антим I“ спечели II място в категория 5- 8 клас. През изминалата учебна година антимовци осъществяваха разнообразни дейности – изготвиха и разпространиха „Книжка за билка“, направиха Кът на здравето, създадаха билкова градина. Всички заедно - ръководителите на проекта- Ирина Бодурова и Ралица Даскалова, родители, учители, гости и учениците финализираха проекта със Зумба за начинаещи, организирана със съдействието на РЗИ Смолян.
Награди бяха връчени от министъра на здравеопазването проф. Николай Петров и от представители на другите ведомства - партньори в конкурса - г-н Румен Димитров, заместник-министър на културата; г-жа Ваня Колева, заместник-министър на младежта и спорта; г-н Николай Кънчев, заместник-министър на околната среда и водите; г-жа Емилия Лазарова, съветник на министъра на образованието и науката и г-жа Леда Шиякова, съветник на ръководителя на Представителството на Европейската комисия в България.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!