Menu
Сряда, 23 Октомври 2013 20:38

Големи промоции в супермаркети “Арена”

Публикувана от Прочетена 24561 пъти
Супермаркет "Арена" - град Смолян Супермаркет "Арена" - град Смолян снимки: Смолян днес!
Всеки вторник и четвъртък от 13.00ч. до 17.00ч. различни видове артикули на промоция,
а в промозоните на супермаркета ще намерите всеки ден продукти на супер цени!!!
 
 
 
Къде да пазарувате от супермаркети "Арена"?

Супермаркет "Арена" град Смолян  - ул."Дичо Петров"№26
 
Супермаркет "Арена" град Чепеларе - ул."Васил Гаджуров"№14
 
 
Супермаркет "Арена" град Мадан  - ул. "Обединение"№16
Супермаркет "Арена" град Рудозем  - бул."България"
 
 
Супермаркети “Арена” е динамично развиваща се верига от хранителни магазини в Смолянска област. Веригата включва четири обекта, които са разположени на ключови места в градовете Смолян, Чепеларе, Мадан и Рудозем. Супермаркетите завладяха местния пазар с богат асортимент качествени хранителни и нехранителни стоки, отлично обслужване и конкурентни цени.
 
 
Разположени на голяма площ, магазините предлагат на своите клиенти голям избор от стока – храни, плодове, зеленчуци, напитки и много други с постоянни промоции.
Супермаркети “Арена” обхванаха пазара в най-големи градове в област Смолян. Във всеки един от четирите магазина, основното водещо правило е да се предлага най-добрата и качествена стока на клиента. Желанието на персонала е клиентът да бъде максимално информиран за това какво купува и какво е качеството на продукта.
 

Всеки вторник и четвъртък от 13.00ч. до 17.00ч. различни видове артикули на промоция,
а в промозоните на супермаркета ще намерите всеки ден продукти на супер цени!!!
 
Къде да пазарувате от супермаркети "Арена"?

Супермаркет "Арена" град Смолян
 - ул."Дичо Петров"№26
 
Супермаркет "Арена" град Чепеларе
 - ул."Васил Гаджуров"№14

Супермаркет "Арена" град Мадан
 - ул. "Обединение"№16

Супермаркет "Арена" град Рудозем
 - бул."България"


В свободното време заповядайте в Бар "Верту" -
на главната на град Смолян и град Мадан
 

Бар "Верту" съчетава модерния си интериор с приятелска атмосфера. Тук ще ви предложат чаша ароматно кафе, алкохолни и освежаващи напитки и мезета. Стилният интериор е изцяло подчинен на идеята за удобство, което предлага условия за приятна почивка. Вече ще ви предложат и вкусно приготвена храна. Бар-ресторант “Верту” гр. Смолян предлага на своите клиенти вкусни изкушения, приготвени по оригинални рецепти.
 
 
За ценителите на добрата кухня се предлага арабска и китайска кухня, а на втория етаж в ресторанта за бързо хранене ще похапнете евтино, бързо, с богат асортимент и високо качество различния ястия и специалитети. Принципите, които следва заведението за бързо хранене са качество, чистота, бързина и безкомпромисност в избора на хранителни продукти.
 
 

Бар-ресторант “Верту” се развива с една единствена цел- да се превърне в твоето любимо място за хранене, почивка на чаша кафе, място за приятна среща с приятели с качествено питие. “Верту” ще ви посрещне в в нова и по-модерна обстановка и ще ви предложи качествено и бързо обслужване.
 
 
Обслужващият персонал на Бар-ресторант “Верту”, въоръжен с много енергия и съпричастност, ще ви обгради с грижи и гостоприемство и ще ви предложи да се насладите на вай-качествените напитки и най-вкусната храна.
Заповядайте в Бар-ресторант “Верту” – едно от най-познатите и посещавани места на главната улица в град Смолян.
 
 
НОВО!!!     БАР "ВЕРТУ" ПРЕДЛАГА ЕЛЕКТРОННО МЕНЮ ПРЕЗ МОБИЛНИЯ ТЕЛЕФОН

Използвайте най—новото ни електронно меню в бар "Верту" през мобилния телефон,
за да направите вашите поръчки лесни и удобни
 

Всеки притежател на смартфон и таблет, и клиент на бар "Верту" може да повика сервитьор и направи своята поръчка по най-лесния и удобен начин чрез електронно меню.
Иновативният продукт предлага модерна, бърза и интерактивна работа при обслужване в барове, заведения и ресторанти. Инсталиран на мобилни или стационарни устройства за всяка маса в едно заведение, продуктът може да бъде използван като интерактивно електронно меню, напълно заместващо своя хартиен аналог. С негова помощ, чрез снимки и описания, клиентите сами разглеждат, избират желаните храни и напитки и правят поръчка.
Решението позволява да бъде използвано и като работно място на сервитьорите. Чрез Му Menu те могат да маркират, обработят и препратят получените поръчки в реално време, като по този начин се оптимизира процесът на обслужване на клиентите.
 
Новото в ресторант "Верту" е, че след 16.30 часа може да ползвате 20% отстъпка на храната.

 
Бар "Верту" - град Смолян
- бул."България" №63

 
Бар "Верту" - град Мадан
- ул."Обединение"№16
Снимки: Смолян днес!
 
 
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!