Четвъртък, 20 Юни 2019 18:35

Светлана Хаджиева е новият директор на регионалната библиотека в Смолян

Публикувана от
Регионална библиотека “Николай Вранчев” – Смолян е с нов директор. След проведен конкурс на първо място се класира Светлана Хаджиева. Дългогодишният директор Тодор Згуров се пенсионира. За конкурса кандидатираха Валентина Василева, Светлана Хаджиева и Милка Матева. До втория етап бяха допуснати Милка Матева и Светлана Хаджиева. Преди да заеме поста на директор, Светлана Хаджиева беше завеждащ на отдел “Справочно-библиографски и краезнание” в библиотеката. Преди това Хаджиева дълги години беше журналист във вестник “Родопски вести”.
 
Прочетена 3917 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


 Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!