Световно Първенство по Футбол за Жени 2023 и Най-Добрите Екипи

Световно Първенство по Футбол за Жени 2023 и Най-Добрите Екипи

Забравете за футбола, талисманите и подобренията в инфраструктурата - истинската тръпка на всяко Световно Първенство е оценяването на 64 нови футболни екипи.

Ето защо преди този Турнир за жени имаше известно разочарование от разнопосочния ангажимент на доставчиците на екипи да предоставят индивидуални дизайни.

Това е второто Световно Първенство по Футбол за Жени, на което някои отбори носят екипи с дизайн, напълно различен от този на мъжките им еквиваленти. Може да се твърди, че е по-добре отборите на дадена страна да създават еднакъв имидж, но може да се твърди и че това не е никак забавно.

Nike и Adidas са на преден план, както все по-често се случва на тези турнири. Голямата идея на Nike са диагоналните разцветки около врата на много от фланелките, Adidas се придържа към домашните си мъжки екипи, но се опитва да играе с различни по степен успехи. 

Ето и нашите любими екипи:

Ямайка (домакински)

Това тук е добро! Чист, неподправен домашен екип от Ямайка. Неподвластен на времето, вълнуващо голям брой райета, перфектни цветови тонове.

САЩ (домакински)

Някой правил ли е подобен ефект с точковидни пръски боя върху футболна фланелка преди? Почти сигурно, но със сигурност никога толкова добре. Умно, забавно и, подобно на отбора, непобедимо. Казано на език, който американците ще разберат.

Колумбия (домакински)

Не изглежда впечатляващо самостоятелно, но се придържайте към номер, издърпайте вероятно най-добрите шорти на турнира, завършени с червени отенъци и това, което имаме тук, е впечатляващо. В буквалния смисъл на думата.

Бразилия (домакински)

Не съм сигурен за този нюанс на зеленото, зелено като неузряла круша, когато би трябвало да е плътно зелено, но иначе това е още един запис в историята на предимно красивите домакински екипи на Бразилия.

Холандия (домакински)

Истинска тениска на Холандия, а не глупостта с кадифен ефект, която мъжете носеха на последното Световно първенство. Но хайде, сигурно всички искаме контрастни шорти? Дайте ни черни, може би дори сини?

Германия (домакински)

Същото като при мъжете. Все още е добре, но не е величествена.

Франция (домакински)

Известна заслуга за вафления модел, който изглежда е по-скоро осезателен, отколкото просто формалност. Оттенъкът на синьото, макар и нетрадиционен, е приятен. Mais malheureusement ce n'est pas Francais. Пропуснали сте голяма възможност, ако домакинската ви тениска в крайна сметка изглежда като чуждата.

Швеция (домакински)

Добре съчетаните жълто и синьо са, както винаги, са път към върха на тези класации. Но е любопитно да избереш две сини за Швеция и нито едно от тях да не е съвсем правилно. Все пак е доста добро като съчетание, като тъмносините къси панталони помагат на светлосиния кант да изпъкне.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре