Menu
Събота, 02 Декември 2017 17:28

Свлачище помете ловна хижа в Родопите, мъж почина на път за болницата

Публикувана от Прочетена 4082 пъти

Свлачище помете ловна хижа в близост до златоградското село Долен. Двама души пострадаха при инцидент. Информацията бе потвърдена от зам. областният управител Адриан Петров.
 
По-късно беше съобщено, че един от пострадалите е починал в линейката на път за болницата. Вторият пострадал е по-леко ранен, но също е откаран до болницата в Златоград.

В следствие на проливните дъждове се е откъснала земна маса, която проникнала в хижата и затиснала намиращите се вътре двама мъже, които били на маса. Единият от тях е издъхнал от получените травми, потвърди кметът на Долен Здравко Благоев. Жертвата на нелепия инцидент е 62-годишният Красимир Боюклиев от златоградското село Долен.
 
Инцидентът е станал днес около 16.00 ч. На място са пристигнали екипи на полицията и пожарната. По случая вече са започнали работа и разследващи.

Източник: dariknews.bg

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!