Неделя, 05 Март 2017 18:36

Талантите от Музикалното училище в Широка лъка представиха музикален спектакъл по случай Трети март

Талантите от Музикалното училище в Широка лъка представиха музикален спектакъл по случай Трети март
Талантите от Музикалното училище в Широка лъка представиха музикален спектакъл по случай Трети март снимка: община Смолян

На 4 март т.г. се проведе традиционният тържествен концерт в Националното училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“ по случай Националния празник на България. Залата отново се оказа тясна, за да побере всички желаещи , дошли от цялата страна, за да чуят и видят талантите на България.

Официални гости на събитието бяха зам.- областният управител Илия Годев, секретарят на община Смолян Момчил Николов, кметът на Широка лъка Васил Седянков ,гости от Българския зъболекарски съюз и др.

Концертът бе един музикален спектакъл, празник на духа и българщината.В програмата бяха включени патриотични песни и изпълнения от всички области на България, които показват фолклорното ни богатство. Учениците от Национално училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“ доказаха още веднъж, че са истински патриоти, които уважават миналото и вярват в бъдещето, защото песента е жива, когато се пее.

Танцът е жив, когато се играе. Традицията е жива, когато се спазва!

Пресцентър на община Смолян

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!