Четвъртък, 11 Октомври 2012

Търговските обекти в Смолян трябва да събират разделно отпадъците

Публикувана от
Във връзка с новоприетия Закон за управление на отпадъците обнародван в държавен вестник на 13.07.2012г., търговските обекти в град Смолян трябва да въведат разделно събиране на отпадъците. Всички ползватели на търговски обекти, производствени, стопански и административни сгради в град Смолян са длъжни да събират разделно отпадъци от хартия, картон, стъкло, пластмаси и метали и да ги предават на лица, притежаващи разрешение, комплексно разрешително или регистрационен документ по чл.35 и/или с организация по оползотворяване. При неизпълнение ще бъдат налагани санкции съгласно действащата нормативна уредба, съобщиха от пресцентъра на общината.
 
Прочетена 1204 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!