Menu
Сряда, 05 Юли 2017 16:58

Тържествено ще бъде отбелязан традиционният храмов празник „ Света Неделя” в Райково

Написана от
Тържествено ще бъде отбелязан традиционният храмов празник „ Света Неделя” в Райково снимка: община Смолян
Тържествено ще бъде отбелязан традиционният храмов празник „ Света Неделя” в Райково . Днес от 18.00 часа ще бъде открита художествена изложба с картини на Галя Коджебашева и Цонка Дурева в изложбената зала на читалище „Балкански просветител”. На 6 юли от 18.00 часа ще бъде отслужена Вечерня в църквата „Св.Неделя”.
На 7 юли от 9,30 часа ще започне Празничната св.Литургия в храм „Св.Неделя”, а от 12.00 часа ще бъде раздадена благословен курбан.
Същия ден от 18.00 часа ще се състои празничен концерт на летния амфитеатър в двора на читалището. От 19.00 часа ще има народно веселие на площад „Св.Неделя”.
Организаторите на тържествата  община Смолян, читалище „Балкански просветител” и Църковното настоятелство „Света Неделя”, канят смолянчани да посетят събитията от празничната програма и да почетат паметта на Света Неделя.   
 
Пресцентър на община Смолян
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!