Menu
Четвъртък, 04 Април 2019 15:44

Театралната школа в ЦПЛР-ОДК Смолян омая над двеста деца

Публикувана от Прочетена 431 пъти
Театралната школа в ЦПЛР-ОДК Смолян омая над двеста деца снимка: ЦПЛР-ОДК Смолян

Младите артисти от театралната школа в ОДК - Смолян изиграха шест представления пред повече от двеста деца от детските градини в областния град. Малките таланти в продължение на три дни от пролетната ваканция представиха драматизация на „Червената шапчица“, в която умело са вплетени и други басни като „Гарванът и лисицата“, „Ежко и заекът“ и др. Куклената зала в ОДК, където се играха представленията, се изпълни с емоции и детски смях.

Дни преди тези емоционални представления артистите от школа по драматичен театър в Центъра представиха „Червената шапчица“ и в Деня на отворените врати в Окръжния съд – Смолян, където развълнуваха малки и големи.
На 16. април младите последователи на Мелпомена ще участват в Национален конкурс „Млади таланти“ в Националния дворец на децата – София с пиесата „Криворазбраната цивилизация“. Режисьор, сценарист и ръководител на школата е актрисата Искра Йосифова.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!