Menu
Петък, 17 Ноември 2017 09:16

Тежък пътен инцидент взе жертва на разклона за с. Лясково

Публикувана от Прочетена 3944 пъти

Тежък пътен инцидент взе жертва на разклона за с. Лясково, община Девин.

На 16.11.2017 г. около 18.15 ч. на път гр. Девин – гр. Кричим, на разклона за с. Лясково, общ. Девин, лек автомобил "Алфа Ромео", управляван от 57-годишен мъж от гр. Девин, поради намалена видимост, несъобразена скорост с пътните условия (мокър асфалт) и неспазване на дистанция, на лява крива се удря в задната лява част на полуремарке, прикачено към товарен автомобил - влекач "Ман", собственост на фирма в гр. Девин, управляван от В. К. /30-годишен/ от с. Лясково, общ. Девин.

Водачът на лекия автомобил загубва живота си на място. Обезопасителни колани не са използвани. Алкохолната проба на водача на товарния автомобил е отрицателна.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Девин. Екип на пожарната в Девин е оказал съдействие при произшествието. Медицински екип също е бил на мястото на пътния инцидент, който констатирал смъртта на починалия, като транспортнирал тялото му в болница за извършване на аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!