Menu
Неделя, 10 Декември 2017 19:19

ТК „Родопски кристал” отпразнува запомнящо своя 10-ти рожден ден

Публикувана от Прочетена 991 пъти

ТК”Родопски кристал” към НЧ”Иван вазов -1999” Мадан с ръководител Екатерина Лазарова отпразнува запомнящ се 10-ти рожден ден.

Съставът почете своя юбилей пред погледите на стотици присъстващи гости днес в Спортната зала в града.

Специални гости на клуба бяха танцовите състави от различни населени места от областта.

Юбилея уважи с присъствието си зам.-кметът на община Мадан Явор Орлов, който поздрави хороигралците и поднесе поздравление, цветя и подаръци към тях от името на кмета Фахри Молайсенов.

Десетки букети и поздравителни адреси бяха поднесени и от различни клубове и приятели на ТК”Родопски кристал”.

Повече от два часа веселба, кръшни хора̀ в изпълнение на домакините и гостите изпълваха залата с неповторима атмосфера.

За любовта към традиционните танци и българския фолклор, за своите спомени и житейски път, в който именно хора̀та се оказали неповторимата енергия, сподели пред публиката доайенът на маданския състав – Димитринка Наумова.

Прочувствени думи към хороигралците отправи и тяхната първа ръководителка Росанка Бодурова.

А сегашната хореографка на клуба - Екатерина Лазарова благодари на всички присъстващи, които уважиха юбилея и обеща още повече бъдещи успехи. И както подобава на юбилей, първата част на тържеството завърши с едно голямо хоро, в което се включи и публиката, съобщиха от община Мадан.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!