Menu
Петък, 03 Август 2018 19:50

Товарен автомобил блъсна възрастен мъж в Чепеларе

Публикувана от Прочетена 1351 пъти

На 02.08.2018 г. около 17.50 ч. в гр.Чепеларе на ул."Васил Дечев" е възникнало ПТП между товарен автомобил "Пежо боксер" управляван от И.С. К./ 41 годишен мъж/ от с.Трилистник, общ.Марица, обл.Пловдив, който при движение на заден ход блъска 84 годишен мъж от гр.Чепеларе, който в следствие на удара е с разкъсно- контузна рана на подбедрица и фрактура на орбитата на окото. Пострадалият е транспортирана в МБАЛ- Смолян за лечение без опасност за живота.

Две пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнало на 02-03.08.2018 г. на територията на община Смолян. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!