Menu
Понеделник, 02 Октомври 2017 15:25

Традиционният Устовски панаир ще се проведе от 6 до 8 октомври

Написана от
Прочетена 1777 пъти

От 6 до 8  октомври т.г. ще се проведе традиционният Устовски панаир. Участие ще вземат търговци от цялата страна, предлагащи богат асортимент от стоки. За най-малките ще има много развлекателни съоръжения – люлки, въртележки, надуваеми батути и други. Настаняването на търговците ще започне от 8,30 часа на 6 октомври пред Пощата в кв. Устово.

С цел безопасното протичане на Устовския панаир е издадена заповед №РД -0774 ат 26 септември т.г. за временна промяна на организацията на движение, която е публикувана в сайта на общинна Смолян в меню „Обяви”. Определено е и делнично разписание на всички превозвачи, изпълняващи градски транспорт – „Рожен Експрес”, „Орфей Експрес” и „Мегатранс”, съобщиха от община Смолян.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!