Menu
Петък, 09 Юни 2017 18:16

Три победи завоюваха волейболистките от ОУ „Иван Вазов” в Смолян на републиканското първенство за момичета

Написана от
Три победи завоюваха волейболистките от ОУ „Иван Вазов” в Смолян на републиканското първенство за момичета снимка: община Смолян
Три победи завоюваха волейболистките от ОУ „Иван Вазов” в Смолян на републиканското първенство по волейбол за момичета 5-7 клас, което се провежда в областния град . В първия ден от първенството състезателките победиха отборите на Кърджали и Божурище съответно с 3:0 и 3:1. Днес волейболистките разгромиха и съперничките си от Велико Търново с 3:0. На 10 юни /събота/ от 11,30 часа в Спортната зала,  възпитаничките на ОУ „Иван Вазов” ще имат важен мач с отбора на Видин. Всеки, който иска да ги  подкрепи може да посети мача.  
Както вече информирахме от 8 до 11 юни  т.г. ,  Смолян е домакин на финала на Републиканското ученическо първенство по волейбол за момичета 5-7 клас . Организатори са Българската асоциация спорт за учащи - София, Община Смолян и  с финансовото съдействие на Министерството на образованието и науката и Министерството на младежта и спорта.
В състезанията  участват 10 отбора от градовете: Велико Търново, Пазарджик, Варна, Русе, Видин, Божурище, Нова Загора, Кърджали, София и Смолян.
Срещите се провеждат в  Спортната зала. Входът е свободен.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!