Menu
Вторник, 13 Февруари 2018 14:40

ЦПЛР - ОДК - Смолян и СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - Смолян ЗАЕДНО В ПРЕДСТАВЯНЕ НА „ПРОФЕСИИТЕ В МОЯ РОД“

Публикувана от Прочетена 1025 пъти

ЦПЛР - ОДК - Смолян и СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - гр. Смолян с учениците от 4 „б“ клас с профил „Предприемачество и бизнес“ организираха заедно „ПРОФЕСИИТЕ В МОЯ РОД“. Представянето се проведе на 12. февруари 2018г.  в клуб „Кариера“ в І-во училище в областния град.

Събитието е част от  дейностите по кариерно ориентиране, реализирани от кариерни консултанти в ЦПЛР- ОДК - гр. Смолян.

В рамките на събитието бяха значимо представени множество професии. Всеки ученик след обхватно проучване за професиите в своя род реализира задачата си. Целта на такава дейност по кариерно ориентиране е учениците да получат знание за различни професии, както и разширено знание за професиите в рода.

Очакваните резултати са да се подобри мотивацията им за учене, както и професионалната им реализация. Представянето на професиите в презентация и пред по-широка публика въздейства за самоотвърждаване на личността на ученика и повишава умението за презентиране и емоционална регулация.

В събитието взеха участие представители на образователните институции, родители и ученици.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!