Menu
Вторник, 11 Септември 2018 18:22

Туристическият център в Пампорово ще работи целогодишно

Публикувана от Прочетена 700 пъти

Туристическият център в Пампорово ще работи целогодишно, осигурявайки програма с атракции, маршрути и екскурзии за туристите в региона, информират от "Пампорово" АД.

Центърът ще посреща туристи и след 24 септември, докогато ще работят лифтовете в Пампорово.

Условията за туризъм в Пампорово са отлични, времето е подходящо за вело и пешеходни излети, препоръчват от Туристическия център.

Седмичната лятна програма на Туристическия център предвижда за сряда скално приключение. Уроците по скално катерене се провеждат на Екопътека "Невястата" край пътя Смолян-Пампорово.

Приключението е под ръководството на планински водач и инструктор по алпийски техники. Паркът на Екопътека "Невястата" включва стена за катерене, въжена градина, малък и голям алпийски тролей и др.

Туристическият център в Пампорово ще предлага седмична програма през октомври и ноември, подходяща както за ваканционни групи, така и за индивидуални туристи.

Програмата залага на възможности за вело и пешеходен туризъм, както и посещения до забележителности в Родопите, предаде БТА.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!