Menu
Вторник, 04 Юли 2017 17:56

Турнир по спортна стрелба за празника на полицията се проведе в Смолян

Написана от
Турнир по спортна стрелба за празника на полицията се проведе в Смолян снимки: ОД на МВР Смолян
На 5-ти юли 2017 година се навършват 138 години от създаването на Министерството на вътрешните работи. Във връзка с честването на професионалния празник на служителите от МВР – 5-ти юли, в ОД МВР – Смолян на 03.07.2017 г. се проведе открит турнир по стрелба с пистолет между осем отбора от по трима участника: служители от РУ от областта, 101 Алпийски батальон, Окръжна прокуратура и сектор „Охранителна полиция“ на ОД МВР Смолян. Класиралите се получиха специални грамоти, изработени от ОД МВР – Смолян, както и купи, осигурени от спортен клуб “166-Смолян”, при РУ-Смолян. Те бяха връчени от зам.-директора на ОД МВР – Смолян комисар Димитър Ежев на победителите, а на всички участници в турнира им пожела много здраве и успехи.
 
Класиране за отборна стрелба:
I – РУ - Мадан
II – РД ГП - Смолян
III – РУ - Смолян
IV – РУ - Чепеларе
 
strelbi 1 praznik 3
 
Класиране за индивидуална стрелба:
I – Георги Табаков - служител от РДГП - Смолян
II – Николай Иванов - служител от РДГП - Смолян
III – Динко Мустански - служител от РУ-Мадан
IV – Никола Кермедчиев - служител от РУ-Смолян
 
praznik 1 praznik 2
 
На площада на стария център в областния град днес, 04.07.2017 г., бяха изложени технически и помощни средства, използвани в ежедневната работа от служителите от ОД МВР – Смолян, РДГП – Смолян и РД ПБЗН – Смолян и техните противопожарни автомобили, които предизвикаха много интерес и вълнение у малки и големи. Две четириноги помощници на МВР привлякоха вниманието на всички минувачи. Гранично полицейско куче, заедно със своя водач, се заиграваше с малчуганите, а друго полицейско куче на ОД МВР – Смолян, всяваше респект и недопускаше хора до себе си, въпреки това попадаше в кадъра на обективите на фотоапарати и телефони.
Във всички Районни управления в област Смолян днес се проведе „Ден на отворените врати“. На гостите - посетители им бяха показвани патрулните автомобили, технически и помощни средства, кабинета на началника, помещенията за задържане и за полицейска закрила на деца, оперативната дежурна част и др.
 
gost GR
 
Специален гост на празненството днес в сградата на ОД МВР – Смолян по случай професионалния празник на МВР беше директорът на полицейската дирекция в Ксанти Йоанис Караманлис. Той изказа огромното си желание за взаимодействие с полицаите от ОД МВР – Смолян, като им пожела много здраве, успехи и всичко най-хубаво.

На празничната среща бяха поканени представители на медиите, местната власт и държавни структури от областта, както и народни представители. С присъствието си уважиха празника на МВР народните представители д-р Даниела Дариткова, д-р Красимир Събев и г-н Хайри Садъков, които изказаха своите приветствия и благопожелания към служителите на МВР.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!