Menu
Сряда, 14 Февруари 2018 13:17

Убийство и самоубийство разследва полицията за двата трупа в Пампорово

Публикувана от Прочетена 1631 пъти
Убийство и самоубийство разследва полицията за двата трупа в Пампорово снимка: dariknews.bg

Убийство и самоубийство е едно от предположенията, по които работи полицията по случая с намерените в кола трупове на двама пловдивчани - мъж и жена в Пампорово. Мъжът е на 48 години, а жената на 41, съобщиха от полицията в Смолян. Тя е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа е настъпила след изстрел в главата. В автомобила е намерен и незаконен пистолет. Той е бил в скута на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Двамата са имали връзка, като са били с по едно дете от предишни бракове, посочиха от полицията. Жената е била разведена, а мъжът - вдовец. Тя работила в банков клон в Пампорово от два дни. Приятелят ѝ, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия.

Телата са били открити от случайно преминаващ по пътя смолянчанин, който забелязал спряна кола извън пътя на габарити. Помислил си, че имат проблем, а в района валяло силно сняг. Спрял и отишъл да пита дали имат нужда от помощ, след което от прозореца на автомобила е видял окървавените лица и подал сигнал на 112.

Припомням, че два трупа на мъж и жена са открити в автомобил в района на вилно селище „Малина“ в курорта Пампорово. Информацията бе потвърдена от окръжният прокурор Тодор Деянов.

Сигналът за откритите трупове в „Ауди“-то е получен малко преди полунощ.

„Предполагаме, че се касае за убийство и самоубийство, но не можем да бъдем категорични в това. Ще се правят експертизи, и ще се работи по всички възможни версии“, коментира още Деянов.

Източник: dariknews.bg

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!