Четвъртък, 08 Април 2010 14:18

Учат деца как да общуват с кучета

dete_s_kycheОткрит урок с деца на 9 – 10-годишна възраст от ОУ „Стою Шишков в смолянския квартал Устово ще се проведе на 21 април от 11 часа. Темата е „Какво трябва да знаем, когато общуваме с кучета?” Идеята е на д-р Валерия Пампорова – директор на СЗ „ОПБК” – Смолян и е съгласувана с директора на училището, с дирекция „Хуманитарни и социални дейности” в общината, с РИОКОЗ и РВМС – Смолян.
Децата ще бъдат запознати с това как да приемат кучето в социалната среда, какви болести пренася то и как да се пазят от тях; как да реагират, когато срещнат на улицата безстопанствено куче. Специалистите ще отговорят на всички въпроси, възникнали в хода на урока или зададени от децата.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!