Вторник, 19 Ноември 2019 11:29

Ученическо състезание „Многознайко” се проведе в с. Късак

МНОГОЗНАЙКОВЦИТЕ НА КЪСАК
МНОГОЗНАЙКОВЦИТЕ НА КЪСАК МНОГОЗНАЙКОВЦИТЕ НА КЪСАК Снимка: Вектник на Обищина Доспат

Впечатляващо участие на учениците от Начален етап на ОУ „Христо Ботев” с. Късак на ученическото състезание „Многознайко” в Първи кръг по направление „Родна реч”.

На 18.11.2019 г. малките участници в състезанието бяха особено щастливи, защото заслужено получиха своите награди- 12 златни медала, 3 сребърни е 1 бронзов медал, за всеки един участник имаше и грамота за достойно представяне и показани отлични знания. Да поздравим състезателите и техните учители за доброто им представяне и да им пожелаем винаги да бъдат активни, любознателни и достойни участници в състезания и инициативи.

Състезанието се провежда в три кръга- има за цел да повиши стремежът към знание на българския ученик, чрез надпревара в отделните кръгове на състезанието.
Учениците могат да се включат в надпреварата и по други направления: „Mлад математик”, „Mлад родолюбец”, „Mлад художник” и „Aз зная английски език”, като събралите максимален брой точки от двата кръга, могат да се състезават в Трети кръг в последното състезание на Финала на Многознайко за Купата на Многознайко.

Вестник на Община Доспат

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!