Menu
Четвъртък, 16 Март 2017 13:45

Ученик от Смолян спечели електронен четец от игра на НАП

Написана от
Ученик от Смолян спечели електронен четец от игра на НАП снимка: НАП - Смолян

Ученик от Професионална гимназия по туризъм и строителство в Смолян спечели електронен четец от играта „Play за награда“ на НАП. Ивайло Синапов е на 17 години, специалност „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения“ и участва в играта на приходната агенция от месец февруари 2017 година. До момента е събрал 455 точки от максимално постигнатите на тестовете 475. Наградата бе връчена от директора на НАП, офис Смолян – Таньо Караманолов, с пожелание за здраве и за в бъдеще да продължава да усвоява нови знания.

В играта на приходната агенция участват над 480 младежи от цялата страна. Тя е част от образователният проект на Агенцията „Влез в час с данъците“, която акцентира върху данъчните видео уроци. След края на всеки видео курс ученикът, който се е регистрирал на www.vlezvchas.bg, може да тества знанията си с няколко кратки въпроса и да се състезава за награди – дрон, електронен четец, портативен говорител или камера за екстремни спортове. Всяка събрана точка е шанс за печалба.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!