Menu
Петък, 08 Юни 2018 14:07

Ученици и учители от Мадан с мисия „Подари усмивка на децата“

Публикувана от Прочетена 788 пъти

Ученици и учители от професионалната гимназия в Мадан се впуснаха в приключението „Подари усмивка на децата“. Повече за тяхната идея, разказва самата авторка и ръководител на клуба „Английска граматика“ към проекта „Твоят час“ Шерифе Митева – учител по английски език в училището.

„С учениците от клуба „Английска граматика“ към проекта „Твоят час“ при ПГ „Васил Димитров“ взехме това решение за по-различна публична изява- да зарадваме малките деца. Идеята се хареса много от учениците още когато я предложих. Всички от клуба, включително и аз, донесоха играчки и книжки, като в инициативата се включиха и ученици от 9Б клас. Включиха се и Радостина Хаджиева- главен счетоводител в училището и Радостина Пачелийска- учител по информационни технологии. С общи усилия успяхме да опаковаме 20 подаръка, като към всеки подарък прикрепихме и направения от нас етикет-картичка и ги подарихме на случайни деца от града. Целта беше да ги зарадваме и накараме да се усмихнат- това беше и мотото на инициативата ни „Подари усмивка на децата“, на английски „Give children a smile“ . Смятам, че ние учителите, освен да им предадем урока по предмета, който водим, трябва да ги научим на толерантност, честност и доброта, да бъдем пример за подрастващите. Денят беше изпълнен с много емоции, хубаво е да видиш как деца правят нещо за други деца. Това показва, че сме си свършили работата като учители.“

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!