Ученици от община Смолян ще карат безплатно ски до края на сезона в Пампорово

.

Община Смолян заедно с „Пампорово“ АД, уведомява гражданите, че за десета поредна година стартира инициативата „Спортът - начин на живот“, информират от общинската администрация. Съвместното реализиране на програмата е от огромно значение за утвърждаването, израстването и развитието на децата  в практикуването на зимните спортове, което е от изключителна важност за възпитанието и здравословния начин на живот на подрастващите.  

Според подписаното споразумение, курортният комплекс ще предостави безвъзмездно ползването на всички лифтове и съоръжения в ски зоната на курорта за ученици на възраст от 7  до 18 години, обучаващи се в училищата на територията на Община Смолян, както и на техните отговорници – възпитатели или учители.

Инициативата ще е в сила от 20.03.2024 г. до края на зимния сезон. Учениците и техните възпитатели или учители ще ползват всички ски писти на територията на комплекса.

Родителите, които желаят тяхното дете да ползва въжените линии, трябва да отидат до касите на Центъра за информация и услуги на гражданите в Община Смолян, за да бъдат оформени документите и да им бъде предоставена безплатна поименна карта. Картите ще се издават от 20 март, сряда. 

Родителите трябва да попълнят декларация за издаване на карта и да се запознаят с инструкциите за безопасно използване на лифтовете и съоръженията, както и всички останали услуги предлагани от “Пампорово” АД  в курорта.
 
Източник: Дарик.бг
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре