Menu
Петък, 30 Март 2018 10:29

Ученици от СУ "Д. Благоев" в Доспат ще участват в семинар на тема „Дигиталните компетенции: ключ към професиите на бъдещето“

Публикувана от Прочетена 893 пъти

Петима ученици от СУ" Димитър Благоев " град Доспат са сред финалистите на XXII Пролетен семинар на Фондация „Българска памет“. Темата на форума ще бъде: „Дигиталните компетенции: ключ към професиите на бъдещето“, а гост лектори ще бъдат доказани специалисти, предприемачи и творци в сферата на дигиталните технологии и роботиката.

Очертават се 4 вълнуващи дни за 200-те участници от българската диаспора в Македония, Сърбия, Молдова, Украйна, Албания, Румъния, от Западните Родопи и района на Тервел. Очаквайте и Facebook Live включванията ни.

Събитието се организира със съдействието на Hanns-Seidel-Stiftung, Община Варна и Европейската комисия в България / European Commission in Bulgaria.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!