Menu
Вторник, 13 Март 2018 19:17

Ученици представиха пред кмета Мелемов новата визия на нашия град

Публикувана от Прочетена 1217 пъти
Ученици представиха пред кмета Мелемов новата визия на нашия град снимка: Община Смолян

Кметът  Николай Мелемов присъства в час по Предприемачество в 4б клас  при СУ „Св.св.Кирил и Методий“ -  Смолян.  С четвъртокласниците и техният класен ръководител  Юлия Митрева бе проведена дискусия свързана с проблемите на градската общност .

Учениците, които работят четвърта година по програмите на Джуниър Ачийвмънт България,  споделиха своето виждане за бъдещото развитие и новата визия на нашия град. Децата не скриха своите желания : да има велоалеи, открит плувен басейн, приют и парк за кучета, увеселителен парк . Подрастващите  изразиха готовност да бъдат отговорни и бдителни за  ограничаване на вандалските прояви в красивия ни град.

Мелемов  заяви, че бъдещото развитие на Смолян ще зависи и от подготовката и образоваността на младите хора, които да милеят за нашия град.

Четвъртокласниците получиха  подарък книги и речник на чуждите думи ,които ще могат да ползват с учебна цел, съобщиха от общината.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!