Menu
Четвъртък, 27 Октомври 2016 17:51

Урок по състрадание

Публикувана от Прочетена 1610 пъти
Урок по състрадание снимка: Смолян днес!
Ученици от СУ „ Св. св. Кирил и Методий“ град Смолян  организират благотворителен концерт в подкрепа на семейството на свои приятели и съученици.  Изцяло по тяхна идея ,благородната инициатива ще се състои на 1 ноември 2016 г. в РДТ „ Николай Хайтов“ от 19.00 часа. Единадесетокласници и дванадесетокласници  прегърнаха идеята и със свои средства и доброволен труд организират  мероприятието, в което участие ще вземат ДФА „ Родопа“, 101 каба гайди, ТФ „ Зареница“, ФА „ Васил Симеонов“, ВГ „ Ро –войс“ и др.
В Деня на народните будители възпитаниците на Първо СУ  ще докажат, че са научили най-ценния житейски урок – да бъдат състрадателни. Те вярват, че така ще успеят да върнат усмивката на две деца и шанса да продължат да се радват на баща си.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!