Menu
Петък, 24 Август 2018 14:48

Условията за туризъм в Пампорово-Мечи чал са отлични, функционират 16 вело трасета и 4 лифта

Публикувана от Прочетена 1620 пъти

Условията за туризъм в Пампорово-Мечи чал са отлични, функционират 16 вело трасета и 4 лифта, информират от "Пампорово" АД. Летният сезон в курорта ще продължи до 25 септември. Дотогава ще работят Велопарк Пампорово-Мечи чал и лифтовете.

Български, гръцки, израелски, китайски, швейцарски и френски туристи са избрали Пампорово-Мечи чал за лятната си почивка. Повишен интерес към дестинацията се наблюдава през летния сезон, независимо от лошите метеорологични условия през юни и юли, според данни на "Пампорово".

Като оазис в августовските жеги, планинският курорт привлича сериозен поток от български и чуждестранни туристи. Велопарк Пампорово-Мечи чал, 25-метров закрит плувен басейн, възможности за практикуване на конна езда, пешеходен туризъм, тенис, футбол, риболов, алпийски маршрути са акцентите в лятната програма на курорта. Откритият през това лято Туристически център в Пампорово организира екскурзии и пешеходни преходи до върхове и забележителности в Родопите, предаде БТА.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!