Утвърдена е листата на ГЕРБ, днес тя бе регистрирана в РИК-Смолян

ПП ГЕРБ
Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди листата на кандидатите за депутати от 22-ри многомандатен избирателен район - Смолян. Днес областният координатор Николай Мелемов я регистрира в РИК-Смолян. Водач на листата е д-р Даниела Дариткова-Проданова. Тя е магистър по медицина от Санктпетербургския педиатричен институт. Народен представител и председател на Здравната комисия в предишния парламент. Д-р Дариткова е общопрактикуващ лекар в Смолян.
Втори в листата на ГЕРБ е Недялко Славов от Златоград - магистър по икономика от Икономическия университет във Варна. Народен представител в 41-то НС. Общински председател на ПП ГЕРБ- Златоград.
Д-р Красимир Събев е на трета позиция. Той е зам.- директор по медицинските дейности в МБАЛ „Братан Шукеров” АД Смолян. Той е магистър по анестезиология и интензивно лечение, обществено здраве и здравен мениджмънт.
Зам-кметът на Смолян Марин Захариев е четвърти в листата на ГЕРБ. Той е завършил право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Притежава сертификат за консултант по европейски проекти от Американския университет в България. Има опит в държавната администрация и в областта на европейското финансиране.
Пета е популярната ни тежкоатлетка Милка Манева, представител от гражданската квота. Тя е спортист по професия, призвание и дух. Завършила е „Бизнес администрация” в Професионална гимназия по икономика – Смолян, и Национална спортна академия „Васил Левски”- София. В продължение на 10 години е национален състезател по вдигане на тежести. Манева е общински съветник от квотата на ПП ГЕРБ в ОбС – Смолян.
Шукри Халилов е на шеста позиция в листата. Професионален бакалавър е по електротехника от Технически колеж „Джон Атанасов” - София. Общински съветник в местния парламент и председател на партийната структура в община Рудозем.  Работи в частна фирма.
Седма е Росица Караджова - общинския съветник от ГЕРБ. Тя е завършила „Българска филология” в ПУ „Паисий Хилендарски” – Пловдив, и следдипломна квалификация в Софийския университет. Учител е в ГПЧЕ „Иван Вазов”-Смолян.
Осми е Димитър Настанлиев - гл.експерт в дирекция ФСДБ на община Смолян. Той магистър по икономика от Стопанска академия „Д. А. Ценов” гр. Свищов. Роден е в Девин и е Областен координатор на МГЕРБ – Смолян.
 
Пресцентър ПП ГЕРБ - Смолян
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре