Menu
Събота, 16 Март 2019 19:09

В Барутин почетоха паметта на жертвите на възродителния процес

Публикувана от Прочетена 927 пъти
В Барутин почетоха паметта на жертвите на възродителния процес снимки: Вестник на Община Доспат 

Карадайъ от Барутин: Час по-скоро основните партии трябва да седнем на масата за дефиниране на националните приоритети на държавата
 

„Час по-скоро основните партии, ако има национално отговорни партии, трябва да седнем на масата за дефиниране на националните приоритети на държавата“. Това обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на възпоменателния митинг в Барутин по повод 47-годишнината от възродителния процес и насилствената смяна на имената. Преди 47 години Барутин дава две жертви, трима са ранени, а десетки са интернирани в различни краища на страната.
 
 
„Ние имаме и нашата партийната програма за развитие на страната. На база на националните приоритети  сме длъжни да направим и програмата за развитие на страната.“, каза още Карадайъ.
 
"Тероризмът няма народност, няма религия и етнос, няма оправдание с актовете си против човечеството и мира. Затова ние осъждаме тероризма във всичките му форми. ", заяви в Барутин председателят на ДПС – Мустафа Карадайъ по повод стрелбата в джамии в Нова Зеландия, при която загинаха 49 души.
 
На митинга присъстваха още  евродепутати, депутати, кметове и съветници на ДПС от цялата страна.

Вестник на Община Доспат 
 
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!