Menu
Вторник, 23 Април 2019 21:48

В Мадан отбелязаха Деня на Земята

Публикувана от Прочетена 635 пъти
По повод Деня на Земята, който тази година се провежда под мотото: „В природата нищо не съществува само“, Общинска администрация организира инициатива за засаждането на цветя, в която се включиха учениците от X б клас при ПГ „Васил Димитров” гр.Мадан с класен ръководител Милена Филипова, Младежкият парламент при НЧ „Иван Вазов-1999” и БМЧК.

Младежите дадоха своя принос за по-красива и по-чиста околна среда, като засадиха цветна леха в двора на училището. Всички участници в инициативата получиха за положения труд предметни награди, осигурени от община Мадан.

По повод Деня на Земята МКБППМН – Мадан организира любителска фотоизложба на Красимир Младенов, ученик в ПГ „Васил Димитров”, като младият фотограф получи награда от общината.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!