Вторник, 09 Януари 2018 13:36

В Неделино поискаха подкрепа от ДПС и през 2018г. 

Неделино
Неделино Неделино

В Неделино поискаха подкрепа от ДПС и през настоящата 2018 г. Това стана по време на поредното посещение на народният представител на Движението от Смолянско Хайри Садъков, в града и съседните населени места.

Хората оцениха усилията на ДПС  за развитието на Неделино през последните месеци и реализирането на значими инфраструктурни проекти на територията на общината, като пътя Долен-Крайна, изграждане на мостови съоръжения, рехабилитации на улици и др. Те поискаха от Садъков да продължи грижата на ДПС за общината, надявайки се партията да помогне и за намаляване на безработицата в района, привличайки инвеститори, които да разкрият нови работни места. 
 

От своя страна Садъков ги увери, че с направеният правилен избор от тяхна страна, като са избрали Боян Кехайов за кмет, община Неделино ги чака добри дни, въпреки тежкото наследство, което е наследил градоначалникът. 

„ДПС е известна с това, че помага на хората от малките населени места, това не е нещо ново. Никоя друга партия не е правила толкова за подобни населени места, колкото ДПС“, категоричен бе Садъков. 

На срещата с хората, народният представител бе заедно с общинският лидер на ДПС в Неделино Ваклин Кехайов.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!