Menu
Понеделник, 08 Октомври 2018 18:35

В община Смолян се извършва регулярно снабдяване на населението с дърва за огрев

Публикувана от Прочетена 1072 пъти
В община Смолян се извършва регулярно снабдяване на населението с дърва за огрев снимка: Община Смолян

Кметът Николай Мелемов проведе среща с директорите на териториалните поделения на  Държавните горски стопанства "Смолян”, " Широка лъка”, "Смилян” и „ Славейно” към ЮЦДП съответно инж.Станко Делиянчев, инж.Тодор Кушлев, инж.Звездалин Бекяров и инж.Кръстьо Узунов по повод осигуряването на дърва за огрев на населението за предстоящия отоплителен сезон.

Кметът посочи, че към настоящия момент в община Смолян се извършва регулярно снабдяване на населението с дърва за огрев. Всички кметове на населени места имат подадени списъци с желаещи хора за снабдяване с дърва и се издават позволителни за сеч съгласно законовите разпоредби.

Община Смолян е поела ангажимент тя да извърши тези дейности в част от землищата, тъй като няма държавни горски територии.

В срещата участва и зам.-кметът инж.Мариана Цекова.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!