Menu
Понеделник, 10 Юли 2017 17:41

В Пампорово се проведе Втора национална среща на секретарите на общини

Написана от
В Пампорово се проведе Втора национална среща на секретарите на общини снимка: община Чепеларе
На 6 и 7 юли в к.к. Пампорово се проведе Втората национална среща на секретарите на общини. В събитието се включиха 80 участници от близо 70 общини.
Домакин на събитието беше Община Чепеларе. Славка Чакърова – кмет на Община Чепеларе, и Катя Стайкова – секретар на общината, откриха срещата и запознаха аудиторията с основните проблемни области в управлението на общинската администрация и предлаганите на населението услуги. Г-жа Стайкова представи забележителностите в района и запозна гостите с културния календар на общината.
По време на срещата бяха засегнати теми и проведени дискусии, свързани с електронизацията на администрацията в общините, възможните случаи на конфликт на интереси, проблемите и перспективите в развитието на администрацията и предлагането на публичните услуги. Представени бяха системите за вътрешен контрол и одит, като предпоставка за по-успешно развитие.
Организираните посещения от домакините до НАО „Рожен“, Музея на ските и ски спорта и Музея на родопския карст в гр. Чепеларе допринесоха за положителната емоция на фона на добре свършената работа по време на срещата.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!