В производствена база на „ЕКО ФОРЕСТ ГРУП“ се проведе заключителна пресконференция по проект

В производствена база на „ЕКО ФОРЕСТ ГРУП“ се проведе заключителна пресконференция по проект
На 03.06.2019 г., в производствената база на „ЕКО ФОРЕСТ ГРУП“ ЕООД бе проведена заключителна пресконференция, във връзка с приключването на проект "Подобряване на енергийната ефективност и капацитет в „ЕКО ФОРЕСТ ГРУП“ ЕООД", който се изпълнява в рамките на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020, процедура BG16RFOP002-3.001 "Енергийна ефективност за малките и средни предприятия" съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

На проведената пресконференция бяха представени постигнатите в рамките на проекта резултати, свързани с постигане на всички мерки от изготвения доклад за Енергиен одит, в т.ч. придобиване и въвеждане в експлоатация на нови ДМА и услуги по въвеждане на стандарт EN ISO 50001.

Обща цел на проекта е насочена към повишаване на енергийната ефективност и капацитет на предприятието чрез инвестиции в мерки за енергийна ефективност, водещи до устойчив растеж и повишаване на конкурентоспособността на „Еко Форест Груп“ ЕООД.

Проектът е на стойност 2 214 100.00 лв, от които 1 267 420.55 лева европейско и 223 662.45 лева национално съфинансиране, и с обща продължителност 18 месеца.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.

нагоре

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!