Menu
Неделя, 12 Март 2017 08:32

В с. Гълъбово: Родопите не могат без ДПС и ДПС не може без Родопите

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

„Родопите не могат без ДПС и ДПС не може без Родопите“, това заяви Мехмед Бозов по време на предизборната среща на част от кандидат-депутатите на Движението в с. Гълъбово, общ. Баните.
„Благодарение на ДПС, в Баните видяха за първи път компютри, най-голямата инвестиция на територията на общината, също е благодарение на ДПС – пътят за с. Манастир“, каза Бозов, който е един от създателите на първата структура на ДПС в община Баните.

Той разказа пред събралите се хора от селото, как се случили тези неща, след срещи с тогава действащият и по настоящем почетен председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Жителите на Гълъбово изтъкнаха и заслугите на Движението, за подмяна на водопровода на селото, който се случи преди години, със съдействието на бившият министър на Министерството на околната среда и водите Искра Михайлова, която в момента е евродепутат.

„Тогава си спомняте, че г-жа Михайлова пое ангажимента и в рамките на седмици, проектът и средствата бяха готови. Така работим ние от ДПС“, категоричен бе Ферат Емин, който е шести в листата на ДПС в област Смолян.

dps 12 03

"25 години всеки обещава по време на избори, а след това няма никой. Една лопата асфалт не е хвърлена в някои от селата. Ние знаем, че само ДПС може да ни защити", заяви друг жител на селото. Той изтъкна и заслугите на бившият депутат на ДПС от Смолянско и настоящ председател на ДПС Мустафа Карадайъ. "Той бе един от малкото депутати, които сме виждали в нашите села след избори", категоричен бе жителят на Гълъбово.

На предизборната среща бяха още водачът на листата Хайри Садъков, както и Елисавета Кехайова, която е втора, както и представителката от региона в Европейския парламент Севим Мусак.
„Ние не сме тук да обещаваме чудеса, но можем да ви гарантираме, че ще работим по поставените от вас проблеми, ако ни гласувате доверие“, заяви Садъков

Кехайова представи листата на ДПС пред жителите на Гълъбово, като подчерта, че тя е изградена от експерти в различни области, на които може да се разчита. Представителите на ДПС поискаха подкрепа от хората в банското село, като ги помолиха да изберат правилната посока, а именно № 9 в интегралната бюлетина на 26 март.

На срещата бяха още местни активисти на ДПС, както и Бисер Илиев от общинската структура на Движението.

Пресцентър на ДПС – Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!