Menu
Вторник, 14 Май 2019 17:56

В Смолян бе спечелена поредна награда от Лотарията на НАП

Публикувана от Прочетена 3783 пъти
В Смолян бе спечелена поредна награда от Лотарията на НАП снимка: НАП Смолян
Страти Стоянов от Смолян е късметлията, който грабна поредната седмична награда от Лотарията с касови бележки на НАП. Господинът играе редовно в Лотарията на приходната администрация от началото на 2019 година и вече е регистрирал 1 000 касови бележки. Подаръкът – мега прахосмукачка - робот му носи бележка за 8.32 лв. от магазин за сладкарски изделия в Смолян. Днес наградата му бе връчена от директора на офиса на НАП в Смолян г-н Караманолов.

Все повече стават феновете от област Смолян, които играят за награда от Лотарията на НАП, съобщават от офиса на Агенцията. Към днешна дата участниците са над 1 000 души. Всички те са регистрирали 108 000 касови бележки на обща стойност над 1,4 млн. лв.

От офиса на НАП в Смолян обръщат внимание, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които плащат с банкова карта и освен касовата бележка, регистрират и тази от ПОС терминала. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките.

От НАП допълват, че е изключително важно хората да пазят касовите си бележки, защото ще получават наградите срещу тях.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!