Menu
Понеделник, 19 Ноември 2018 10:15

В Смолян свикват извънредна сесия на Общински съвет, правят нов опит за учредяване на Общински футболен клуб

Публикувана от Прочетена 1076 пъти
За днес е свикано извънредно заседание на Общински съвет Смолян, което е с една единствена точка в дневния ред, а именно учредяване на Общински футболен клуб.

В края на миналият месец, градоначалникът на Смолян Николай Мелемов бе внесъл подобна докладна, но след дебати в залата, той оттегли предложението си.
 

„Каня всички заинтересовани лица да присъстват на заседание на Общинския съвет, на което ще се обсъди участието на община Смолян, в качеството й на учредител на Общински футболен клуб „Родопа-Смолян 2018“. Заседанието ще бъде тематично, като ще се изслуша всеки един гражданин, който иска да вземе отношение по темата“, коментира Мелемов.

На този етап в правния мир има няколко футболни клуба в Смолян с наименованието „Родопа“, с различни добавени години или абревиатури. Една от основните цели, според Мелемов е обединението на клубовете и съществуване на само един тим, която школа да бъде на издръжка на Общината, а родителите да не заплащат месечни такси.

Заседанието е от 16:00 ч, в Сесийната зала на общинската администрация.
 
Източник: dariknews.bg
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!